Tyylikäs reissu a'la Kaartinen & Kuusela


Matkustakaamme mielikuvituksessamme Kaartinen & Kuuselan seurassa, eri tavoilla ympäriinsä! Matkaoppaina tällä reissulla toimivatkin aina yhtä luotettavat matkaajat Kaartinen & Kuusela & Veijonen! ”Luottaisin meist eniten Veijoseen ku se kävi viime vuon Kanarial ja Vironristeilyllä!” Kaartinen katsoo ihailevasti maailmanmatkaajan merensyviin silmiin.
Reissaajien kuningas aloittaakin matkablogimme. ”Haluan esitellä teille stile Veijosen, mitä tyylikkäimmän tavan matkustaa!” Yrityksen nuorin heiluu Armanin puvussaan. Työmatkalentämisen finskin ”Businessluokassa” tekeekin helpoksi täydellinen matkalaukku-setti! ”Rimowaa sen olla pitää” Veijonen hymähtää matkalla ensimmäiselle kuvittelliselle työmatkalle.  1898 perustettu saksalainen brändi onkin ehkä se tunnetuin synonyymi tyylikkäästi matkustamiselle.



Jos Veijonen matkustaa nykyhetkessä, ottaa Kaartinen loikan huomattavasti taaksepäin. ”Itsehän olen lähinnä viime kesinä veneillyt, joten oli loogista esittää laivamatkustajaa!” SnobiKaartinen pukeutuu vieläkin snobimmaksi astuessaan Titanicin aikaan. Trunklaukku-ajat ovatkin kaukana takana päin, mutta useimmilla Karibian ja Välimeren pidemmillä reissuilla on edelleen pukukoodi. ”Mutsin ja faijan edellisel risteilyl oli tiukka ohje ettei maastokuosiin saa pukeutua…” Kaartinen ihailee tiukkoja säädöksiä. Larppaaja Kaartiselle pukeutuminen on kuitenkin erittäin tärkeää, joten trunkista olisi varmasti löytynyt myös smokki kapteenin pöytään pääsymahdollisuuden takia.



Firman käytännöllisin pukeutuja haluaa kuitenkin muistuttaa muita hemmoja myös automatkailusta! ”Olen kotimaaihminen ennen kaikkea!” syvältä Savon sydämestä tuleva Kuusela muistuttaa. Kuusela onkin tunnettu pussukka- ja laukkupakkaamisesta. ”Kattokaas ny nuoriso, takabaksin täyttämisen tulee muistuttaa tetristä, ei se muuten oo reissu eikä mikään!” Kuusela kertaa mitä kaikkea hän tarvitsee reissulla, koiran kamojen lisäksi.



Olemmekin änkeneet liikkeeseemme poikkeuksellisen paljon laukkuja ja nahkatavaroita jotta pystymme tekemään matkailustanne huomattavasti sujuvampaa!! ”Kuitenkin oletan et "en myy" on Kaartisen vastaus, jos joku haluis ostaa ton 1900-luvun alusta olevan trunkin…” Veijonen tuntee pomonsa kuin omat taskunsa.

Eteen- ja taaksepäin matkaten,
Kaartinen & Kuusela