Tyylimuutos osa 2!


Moni teistä saattaa tuntea Kaartisen jokseenkin piikkitelevänä hahmona. ”Siis varmasti kaikki jotka sen on tavannu…” juuri liikkeessä kiroilemisen kieltänyt Veijonen toteaa. Samanlaisena hänet myös tuntee tämän kerran tyylimuuttuja: Aki Keskitalo. ”Johonkin mun storyyn Kaartinen kohteliaasti vastas, et pitäiskö meijän muuttaa sun koko tyyli…” Keskitalo miettii miksi edes tuli paikalle.
Halusimmekin laittaa viestiä juuri Akille; muutamastakin eri syystä. ”Halutaan tehdä ihmisille hyvää, sekä saada tasapainoa Kaartisen negatiivisuudelle!” Veijonen kertoo. ”Siis eiks kukaa muu haluu muuttaa lahelaisten staileja!!!” Kaartisen vaimea huuto kuuluu takahuoneesta. Työotsikolla ”lahtelaisesta aikuinen” lähtenyt tekstari oli kuitenkin osuva, sillä Aki löysi Kaartisellekin tilaa kalenterista melkein heti. ”Mun motto; hyviä asioita hyvien tyyppien kanssa, pätee tälläkin kertaa!” Keskitalo laskee kätensä ylpeyttä pursuavan Kaartisen harteille.Vaikkei Herra Keskitalo kokenutkaan hirveää tarvetta tyylimuutokselle, toivotti hän uudet ehdotukset ilolla tervetulleiksi. ”Ne jotka mut tuntee tietää et meen ja teen aika paljon; välillä on hyvä olla ja kuunnella muita” filosofoi Keskitalo menemään. Meneminen ja vauhti näkyy myös Akin arkityylisssä. ”Helpot ja mukavat vaatteet on usein mun tyyli!” Muutoksen alla joutunut Aki kertoo.

Helpossa ja mukavassa ei mielestämme ole mitään vikaa, joten halusimme muutoksessamme ottaa huomioon vauhdin tarpeen. ”Mun mielestä Akilla on mittasuhteet hyvin hallussa, kuhan laitettiin vähän liehuvuutta ja tekstuureja ni pääsee tulevaisuudessa viel nopeempaa!” Veijonen kertoo. ”Keep it simple stupid, eli KISS toimiikin lahtelaisten kanssa hyvin!” Kaartinen kuittailee.Positiivisuudestan tunnettu Keskitalo ei hymystään luovu Kaartisen pienen kuittailun alla. ”Varsinkin, kun Olli ei ikinä muista et oon Hollolasta” Aki pääsee niistämään nuorimmaisen nenän. Tyyli pidettiin yksinkertaisena ja toimivana. ”Saatte mun siunauksen pojat, hyvältä näyttää.” Kuusela herää toteamaan kellarin lämmöstä.

Mutta mitä mieltä Aki oli itse tyylimuutoksesta? ”Selkeästi on järkeä tehdä hyviä juttuja hyvien tyyppien kanssa!” Keskitalo puhkuu intoa, kuitenkin pitäen kaapissaan tilan firmahuppareille.Pelkkää lovea toivotellen,
Aki Keskitalo & Kaartinen & Kuusela