Vaatekaappiemme kulmakiviä


Me Kaartinen & Kuuselassa ei koskaan haluttu tehä postausta siitä mitä sulla pitää olla vaatekaapissa. ”No nyt, ku ollaan katottu mis kledjuis Panu on tullu töihin ni päätettiin sit tehä se?” Veijonen kysyy piikittelevästi, unohtaen samalla myyneensä puolet niistä vaatteista. Haluttiinkin kertoa jokaisen meijän omista kaapeista sellaisia asioita jotka parantaa meidän oloa omissa vaatteissa. 

Kaartinen aloittaa oman suosikkinsa samalla yllättäen kaikki! ”Isot tärkätyt kaulukset! Rakastan Napolia, mut yks parhaista kauluksista maailmassa tulee Charvet'lta!” Enää erittäin harvoin puvuissa nähty johtaja kertoo. Isoihin kauluksiin on helppo saada ryhtiä tietenkin tärkkäämällä ne. ”Jos et ite hallitse vielä miten, ni tsekkaa meijän reels tai vie suosiolla pesulaan!” Kuusela ilmaisee tyynenä vaatetusalan ammatilaisena.



Jos Kaartisen valinta on yllättävä, niin Pojan valinta on vastakkainen! ”Ette antanu valita Armania tai pukuja, ni kolmas mikä musta tulee mieleen on solmiot!” Veijonen kertoo ylpeänä brändistään. Eikä Veijonen tarkoita mitä vain solmioita, vaan vanhoja vintagemiekkoja. ”Rakastan värejä jotka on vähä sinnepäin, puku ja solmio on aina täydellinen yhdistelmä!” Veijonen huutaa matkalla kouluun.



Vaikka Kuusela ei ole klassinen, on hänen pukeutumisessaan erittäin paljon elementtejä jotka ovat. ”Asenne on; klassinen rock!” LetkautusKuusela pääsee vauhtiin. Jos Kuusela nähdään puvussa, on usein jalassa bootsit, kaulassa bolo tai vyötäröllä iso vyönsolki. ”Silti mun valinta on kaulaan solmittavat huivit, niil saan rennon fitin puetummaks tai puvun rennommaks!” Kuusela hilpaisee hevisormien saattelemana alakertaan.



Entäs se eniten piikitelty Panu sitten? ”Eiköhän sil oo toi tajuton hymy!” Kuusela vastaa hempeästi Panun puolesta. Herra Puhakka ei kiellä, etteikö vanhempi tirehtööri olisi oikeassa. ”Kaartinen kertoo joka viikko jonkun uuden surullisen faktan vaateteollisuudesta, sillo tarttee aina kaivaa vaik väkisin se hymy esille!” viime aikoina Bossin historiasta ja Stone Islandin kytköksistä pettynyt Puhakka veistelee.



Ja se Puusti sitten? ”Mä oon ottanu pelkkii älliä syksyl, no cap, vaa bläkkii pääl!” Firma veikkaa Puustin valinnan.

Virallisesti keski-ikäistynyt,
Kaartinen & Kuusela