Varastonmuuttajat K&K


Saatiin Kaartinen & Kuuselassa aprillipäivänä avaimet uuteen varastoon! Tämä johti siihen, että saatiin tehdä kolmas muutto vuoden sisään yrityksen voimakkaimpien hemmojen kera! ”Kaartinenhan on henkilökohtasesti muutellu joka toinen kuukaus…” Veijonen toteaa pyyhkiessään hikeään Pradan muuttoneuleeseen. 
Tällä kertaa muutto ei ollut kuitenkaan pakon edessä tehty, joten muuttomotivaatio oli hyvä ja firmaa eteenpäinvievä. ”Sormet ristissä ja koputetaan puuta!” Simoksikin sanottu Kuusela yrittää välittää kiroukset. Muuton seuraukset ovat kuitenkin oikeasti selvät: enemmän valikoimaa sekä parempi palvelu! ”Myös mun sairauseläke tuntuu olevan lähempänä kuin ikinä!” Kaartinen kertoo muutosta toipumisesta.
Jos muuttaminen tuntuu rankalta; yritäppä muuttaa kahden miehen kanssa joille pukeutuminen muuttaessakin tuntuu elämää isommalta asialta! ”Me oltii menos lounaalle muuton jälkeen, tottakai mä laitan neloskategorian vaatteet enkä mitään vitosia tai kutosia…” Kaartinen kertoo pukeutumistasoistaan maltilliseen tapaansa. Nuori skloddi Veijonen tunsi muuttaessakin ihmisten katseet niskassa, sillä hänen tavaramerkki lahkeensa eivät liuhuneet tuulessa… ” Eiköhän näiden kaverien Arkadiankadun muotishow kokenu nyt aikamoisen kolauksen…” Kuusela toteaa vailla pienintäkään sarkasmin häivähdystä.
Kuusela tyytyi perinteisempään muuttotyyliin valiten päälleen rapsakkaa denimiä ylös ja alas! ”Näin Kanadassa bailataan!” Kuusela tokaisee työnjohtajana. Jos ompelunhoitavasonni joutui ihmettelemään poikain pukeutumista, niin yllätyksenä kaikille tuli myös se kuinka kepeästi valurauta saumuri ylitti tien bussien viuhuessa ohi. ”Paras etäisyys muuttaa on just tää tien yli ja ei siinä tää oli myös paras seura muuttaa!” Kaartinen toteaa Kuuselan tarjoamalla lounaalla Helsingin kattojen yllä!
”Eiku ihan oikeesti, ette kirjota Helsingin kattojen yllä… ollaan Kampin kauppakeskuksessa…” Veijonen vähättelee maisemaa.
Muuttostressistä selvinneet,
Kaartinen & Kuusela & Veijonen