Veijari Veljekset, Veijonen & Kaartinen


Kun Kuusela lähtee lomalle, säännöt ja soveliaisuus jäävät Kaartinen & Kuuselassa unholaan! " En millään pystyis olla koko vuotta töissä yrityksessä nimeltä Kaartinen & Veijonen..." Kaartinen huokaisee tavallisissa keskiviikko pärinöissään. Jos Kaartinen on pärissyt Kuuselan Italian reissun aikana on firman nuorinkin päässyt ns. vauhtiin! "Onneks mä pääsen edelleen täysii!" Veijonen ivaa Kaartista, joka yrittää pysytellä kyydissä...
Kuuselan kellarivaltakunnassa on yleensä kaikki hyvin. "Mitä nyt skloddit tulee ilmeilee ikkunan taa ku ne menee syömää ja mä jatkan viel päivää.." Kuusela tavoitetaan kommentoimaan kypsiä työkavereita Italiasta. Mutta tällä viikolla Kuuselan pois ollessa, ja Kaartisen ja Veijosen toipuessa viime viikon valmistujaisista, on klitsu vallattu  niin sanottuun hupikäyttöön.

Siinä missä Kaartinen on lankuttanut koko viikon sekä myymälässä, että kellarissa on Veijosella ollut menoa ja meininkiä tiistaista asti. "Ei näköjään vanha ihminen kestä enää kunnon valmistujaisia!" Olliksikin tunnustautuva Kaartinen suree. "Onneks mä sain potkittua kaveriin energiaa ehdottomalla Kuuselan työhuone fudista!" Veijonen kertoo ylpeänä viikon suurimmasta saavutuksesta.
Jos Kaartinen innostuu aina jalkapallosta, innostuu molemmat firman nuorista yhdestä ihanasta tavoitteesta. "Rummunpärinää:...Kuuselallle tehtävistä sympaarttisista jäynistä!" Veijonen kertoo silmät kiiluen. Kaartisen rämpyttäessä Kuuselan rakkainta kitaraa epävireeseen, on molemmat tämän viikon työntekijöistä olleet harmissaan siitä, ettei mitään maukasta ole keksitty.
Kaartinen on kuitenkin hoitanut yhden kivan yllätyksen, kun Kuusela tulee takaisin! "Mä järkkäsin Hietsuun meille yhteiset personal trainerin vetämät reenit!" Kaartinen kertoo ylpeänä. "Mä ootan ilolla siitä tulevia lihaksia ja kuvia!" Veijonen kertoo käsittäen hiukan väärin yhden urheilukerran tehon.
PS. "Kiitos aivan älyttömästi ihanista onnentoivotuksista ja muistamisista, oli parhaat valmistujaiset ikinä!" Rakkaudella Veijonen
Lomakuuselaa muistaen,
Vaatturit Kaartinen & Veijonen