Veijonen valmistuu; oletko valmis?


Kun Kaartinen & Kuuselassa ollaan ylpeitä niin sitten ollaan todella ylpeitä! Tällä viikolla ylpeyden aiheena on mäntsälänihmeotus Veijonen joka valmistuu pitkän opiskelu/harjoittelu (Jopen äänellä) jälkeen. "Opo sanoi et valmistun vuoden etuajassa!" Veijonen toteaa turhan ylpeänä. Opo ei pomojen mielestä ole kuitenkaan oikeassa "Veijonen valmistuu just oikeassa ajassa, eikä töiden suhteen yhteen liian aikasin!" Kuusela toteaa hektisestä kesästä.

Kaartinen Ja Kuusela ovat molemmat ylpeitä rakkaasta suojatistaan, mutta niin on myös Veijonen itse. "Eräässä suosikkiohjelmassa kerrottiin aikanaan, et sun pitää olla sun ittes tärkein ihminen ja näinhän se on! Tunnen suurta iloa ja ylpeyttä itsestäni, kun valmistun tähän ihanaan ammattiin!" Veijonen kertoo Kuuselan hyväksyvän lomakatseen alla. Ja onhan valmistumisen eteen tehty töitäkin. "Oon saanu kotiin kaks uutta pukua ja puolet housuista oikeen kokosiks, et vähä harmi, kun valmistuu jo nyt..." Kaartinen kertoo Veijosen opiskelijastatuksen hyödyntämisestä.
Jos Kaartinen on yksilönä höytynyt rakkaan Veijosen opiskelusta, niin on myös koko Kaartinen & Kuusela-yrityskin. "Onneks nää ei oo jäähyväiset, niinku viime kesän päätteeks vaan saadaan nauttia edelleen Veijosen ihanasta työmoraalista!" Kuusela tavoitetaan täydentämään uutiskirjettä matkalta lentokentälle. Veijonen tuleekin jatkamaan ainakin kesän täyspäiväistä työskentelyä firman pitäessä sormet ristissä uudeopiskelupaikan lohkeamisesta. "Nyt täyspäivänen, mutta syksystä eteenpäin toivottavasti myös täyspäinen!" Kaartinen toteaa Veijosen heilutellessa pään lisäksi jostain syystä myös käsiä.
Siinä missä Kuusela kiirehtii lomalle kauas pois tuhokaksikon kesämoodin alta, on firman vilkkaimmat sonnit jo päässeet kovaan vauhtiin viikonloppusuunnitelmiansa kanssa.
"Haluaisin maistaa ainakin tätä shampanjaa ja käydä hakemassa kaikille lauantain asiakkaille kaljaa Litukasta!" Kaartinen kertoo Veijosen lahjashampanjasta huolestuneiden silmien alla. "Mä kyl kelasin ottaa viikonlopun rauhallisesti... " Veijonen vilkaisee Kaartisen shamppishimoa todella huolissaan. "Eiku ihan oikeesti" Kuusela tavoitetaan Oak Barrelista ilmoittamaan, että VAATTURIKSI VALMISTUTAAN VAIN KERRAN ELÄMÄSSÄ!
Veijonen lupaili ostavansa firman kortilla Kaartinen & Kuuselan jääkaapin täyteen jotain juotavaa, joten tervetuloa Lauantaina 4.6.2022 moikkaamaan Veijosta epävirallisiin  valmistujaisiin!
PS. "Ja jos joku vois käydä vähä väliä tarkistamas et firma on viel pydes puoltoist seuraavaa viikooo, ni ois kiva!" Kuusela huikkaa viimeisen Oak Barrel siemaisun lomasta.
Valmistuvin terveisin,
Valmistuva Veijonen ja ylpeät mentorit Kaartinen & Kuusela