Veijoseks Veijosen paikalle!


Kaartinen oli koko lapsuutensa sarjakuvajanari ja yksi hänen lempisarjakuvahahmoistaan oli hemmo, joka pyrki kalifiksi kalifin tilalle. ”Onko se lapsuus siis jo ohi…?!” Kuusela esittää kysymyksen kuulemma lapsellisesta Kaartisesta. Haluammekin tarjota vastaavan mahdollisuuden tulevaisuutta silmällä pitäen jollekulle teistä meidän asiakkaat. "Ei pakosti mahdollisuutta olla lapsellinen mut mahdollisuuden päästä firman nuorimmaisen tilalle päiväksi!" Kuusela ilmoittaa vakavalla ilmeellä.
”Juuh elikkä siis nyt olis mahollisuus päästä Veijoseks Veijosen paikalle!” Kaartinen selkeyttää sanomaa. ”Siis mitä nyt oon tehny!” Veijonen ihmettelee potkuilta kuulostavaa kokeilua. Kuusela kuitenkin kiirehtii paikalle perheministerin tavoin tyynnyttelemään, ettei hätää ole, vaan että tämä on mahdollisuus valitulle ihmiselle kokeilla miltä tuntuisi tehdä töitä kuin Veijonen.
Firman nuorimpana ja uusimpana jäsenenä oleminen ei ole aina helppoa, mutta olemme keksineet useita eri tapoja helpottaa integraatiota meidän vaativaan kahden hikoilevan sonnin työyhteisöön. "Tuon Veijoselle lounaita mun päiväreissuilta, annan vapaapäiviä, soitan nuorismusiikkia, pidän herkkuhyllyn täytenä ihan vain muutaman asian mainitakseni" Kaartinen ylpeilee työpanoksestaan nuorison eteen. "Mä taas opastan usein isällisesti olemaan sisäistämättä ihan jokaista Kaartisen oppia..." Kuusela kertoo vielä ylpeämpänä.
 
Haluammekin tarjota teille ihanan työpäivän Veijosena. Oletko sinä tai ystäväsi/sukulaisesi halukas kokeilemaan miltä tuntuisi talsia päivä Veijosen valtavissa saappaissa?
 
Päivä Veijosena pitää sisällään ainakin seuraavat asiat:
 
-Kaksi vapaavalintaista mikroruokaa Lidlistä
-Aamutsufet Kaartinen & Kuuselan takahuoneessa/terassilla
- Raakaa työntekoa + mallina olemista
- Kaksi limua
- Armotonta kuittailu jostain minkä teet väärin tai hauskasti
- Kaartisen valitsemat työvaatteet
 
”En oo ikinä saanu vapaavalintaisia mikroruokia... aina ne on valittu mun puolesta” Veijonen valittelee epäaidon kuuloisesta päivästä. Kaartinen ja Kuusela lupaavat päivästä tulevan ikimuistoisen, mutteivät lupaa, että päivästä tulee hyvä. ”Tää on nii tuurista kii mil pääl Kaartinen tulee töihin” Kuusela kertoo.
 
Osallistu päivä Veijosena hakuun laittamalla meille yksityisviestinä seuraavat tiedot:
 
-Milloin pääsisit suorittamaan päiväsi?
-Onko sinulla limurajoitteita?
-Miksi haluat olla päivän Veijonen?
 
Sinulla on mahdollisuus osallistua kokeiluun, mikäli olet 6-102-vuotias, kiinnostunut mahdollisuudesta olla päivä Veijonen(ei se näyttelijä), jaksat olla yhteydessä meihin ja suostut olemaan sosiaalisessa mediassamme mallina!
Ystävällisin Terveisin (pelkästään),
Kaartinen & Kuusela
"Eiku ihan oikeesti......." Veijonen