Veijosen vieraskynä


Kaartinen & Kuuselassa on aika villitellä sillä Kaartinen on lomalla! ”Jo oli aikakin! Ei tuu olee yhtään alkoholitonta olutta jäljel ku se tulee takas!” Kuusela kertoo villeistä juhlimissuunnitelmista. Kaartisella oli kuitenkin selkeät ehdotukset uutiskirjeen tekemiseen. ”Yhtä selkeet ku jokapäiväiset työohjeet; ”tehkää ihan mitä haluatte” Kuusela kertaa firman kommunikointitaitoja.

Kaartisen ollessa pois arvottiin päävastuu kirjoittamisesta pitkällä tikulla! ”Mitäänhän ei arvottu, ku mä sanoin firman nuorimpana et mä otan vastuun” Firman fiksuin nuorin ja menestynein Veijonen selventää. 
Jos yrityksessä on jo vuosi tiedetty et kuka on firman älykkäin, etevin ja energisin, on kaikilla yrityksen jäsenillä viimeistään nyt kesällä syttynyt lamppu pään päällä Veijosen ylivoimaisuudesta. ”Näin se on!” Myötäilee Kaartinen oletettavasti tien toiselta puolelta.
Jos Kaartinen & Kuuselan ulkopuolelta olette miettineet missä kaikissa asioissa Veijonen on yrityksemme paras on tässä teille pieni lista;
-Valvominen
-Lohkoperunoiden maustaminen
-skeittaaminen
-palamisen välttäminen
-hölöttäminen
-positiivisuus
-muodikkuus
-hiusväreillä leikkiminen
-rohkeus
-taksiajelut
-asiakaspalvelu
-jne.
”Näin parin viikon tuntemisella voin huoletta allekirjoitella ton listan ja lisätä viel lounassyömäri-numero uno-tarran päälle” Firman uusin ja paras Puusti kertoo.


Jos Veijosta pidetään yrityksemme parhaimpana tulee muut selkeänä ja hyvänä kakkosena. ”Oon aika varma ettei näil tyypeil vois olla parempaa työyhteisöä” firman nuorin ja menestynein kertoo ilmapiiristä. 
”Kaartinen tulee olee nii ylpee tästä uutiskirjeestä!” Kuusela taputtaa Veijosta selälle iloisin ja ylpein silmin.
Lomaterveiset Kaartiselle lähetellen,
Veijonen ja muut