Viiniä ja Pastaa, Kaartinen & Kuuselan tapaan


Saatiin Kaartinen & Kuuselassa ehdotus tulla syömään, vaikka tässä ehdotuksessa jouduimmekin itse valmistamaan ruuan, niin olihan se mentävä! ”Kaartinen ei oo koht kahtee vuoteen tehny ruokaa, joten ymmärrettävästi se ei tullu paikalle…” Veijonen toteaa Kaartisen keittiötilanteesta. Viivi Pidoista kuitenkin toteaa, että jopa Kaartinen olisi taatusti pärjännyt heidän kokkauskurssillaan. ”Olisin juu, jos oisin saanu delegoida!” Kaartinen toteaa kotoaan. 


Kuten varmasti tiedätte, meidän firmassa rakastetaan Italiaa ja virkistyspäiviä; jos joku firma pystyy sen tuomaan meille halvemmalla kuin Finnair, niin me ollaan mestoilla! Pidothan on optimi firma meille koska vietetään usein virkkareita ja teemat aina välil tuppaa loppumaan kesken. ”Onneks meillä on useampi mehevä teema mistä valita omalle porukalle mieleisin kokkauskurssi!” Viivi kertoo. Italofiili-firmalle sopivissa pastapidoissa tehdäänkin pastaa alusta alkaen ja muutama herkullinen kastike. ”Nam!” Kaartinen toteaa nähtyään illan kuvat.
 


Pastataikinan veivaaminen alusta loppuun olikin se asia joka sai jopa firman adhd-tähden Veijosen hetkeksi rauhalliseksi. ”Jotain rauhoittavaa siinä on, kun saa kädet vaivaamaan ja veivaamaan” kovin elastinen Veijonen rimmailee. Firmamme väittääkin kovasti, että edes alkoholilla ei ollut osuutta iloon! ”Me Pidoissa tykätään hyvistä viineistä ja ollaan räätälöity jokaiselle kurssille kivat juomasuositukset, jotka voi itse tuoda kurssille mukaan” Viivi kertoo Pitojen politiikasta.


 
Jos ilta saa kaikkien suunpielet ylöspäin ja firman vikkelimmät ihmiset
zen-tuulelle on syytä kysyä; voiko parempaa olla? ”Kaartisen kun olis nähny
viel tekemäs ruokaa, niin oltais nostettu Stefano Riccin silkkipaita
kattoon!” Panu puhisee. Kuuselallakaan ruokarajoitteisena ei ole mitään
syytä valittaa. ”Suurin osa meidän kursseistamme muuntautuu vegaaniseksi tai muiden erityisruokavalioiden mukaan super helposti” Viivi kertoo.

Mielestämme onnistuneen illan kombo on; hyvät ystävät, hyvä ruoka ja miellyttävä
miljöö. ”Täällä oli helppo toteuttaa kaikki!” Puusti ilmoittaa illan
päätteeksi.Keitä te ootte?
Kokkauskursseja eli pitoja järjestävät Lilli (Munck) ja Viivi (Valo)

Yrityksen idea?
Luova ruokatoimisto. Pidot järjestävät muun muassa kokkauskursseja esimerkiksi työporukoiden tyhypäiviin tai pikkujouluihin.

Missä?
Hietsun torin kupeessa Abrahaminkadulla.

Kenelle?
Pitoihin voi tulla kuka vaan, eikä aikaisempaa kokkauskokemusta tarvita!
 
Pidoista kiittäen ja Pitoja kaikille lämpimästi suositellen,
Kaartinen & Kuusela