Vuosi 2022 pakettiin!


Jotta voi luoda mitään hyvää, pitää tuntea kauneutta ja historiaa! ”Tän takia kerran vuodessa otetaan lyhyt katsaus Kaartinen & Kuuselan lähimenneisyyteen!” Kaartinen luo tyhjän katseen pitkälle tulevaisuuteen. Tämä postaus on kuitenkin vielä lyhyt katsaus menneeseen ja tarkemmin vuoteen 2022.
Ollaan yrityksessämme vietetty elämämme kiireisin vuosi. ”Jos yrityksen eka toimintavuosi meni lähinnä asiakkaiden etsintään, tuntui että toka vuos etsittiin työntekijöitä” Kaartinen muistelee Varaveijosten ja Puustin hankintaa. ”Mutta ihana et ne myös löydettiin!” Kuusela toteaa samalla halaten jokaista työntekijää firmassamme. ”Eiku nyt ihan oikeesti irti musta!” firman nuorin Veijonen hiukan säikähtää, että häntä ei enää muisteta. Oikeasti koko vuosi muistetaankin ennen kaikkea ihmisistä. ”Meikä, Elfving, Bögö, Hellu, Toropaisen Riki, Muhis, on ollu huikeeta työntekijää talossa!” Puusti huutelee kaikkien yllätykseksi.
Mutta eihän Veijosen megaisoa panosta voi unohtaa; Kaartinen laskeekin firman yhdeksi kohokohdaksi Veijosen 3-litran valmistujaisshampanjan juomisen. ”Olihan se valmistuminen hienoa, mutta toivon, että muistatte vielä sen et sain stipendinkin…” Veijonen koputtelee pöytää vakuuttaen parhauttaan. Jos Veijosen suuruuden hulluus on kasvattanut nuorimman egoa vuoden mittaan, niin myös Kaartisen ego alkaa olemaan kerrostalon kokoinen. ”Pyh Pah, oon vaan hankkinut kaapit ja rekit täyteen todella laadukasta vaatetta!” Kaartinen kertoo vuoden toisiksi suurimmasta onnistumisesta.
Jos ihmiset, niin asiakkaat kuin työntekijätkin, sekä yrityksen valikoiman laadun parannus, lasketaan firman suurimmiksi onnistumisiksi, niin että sitten ne haasteet? ”Sallinette minun; jos vuosi 2021 muistettiin siitä, että Kaartisella ja Veijosella oli liikaa aikaa, niin tämä vuosi muistetaan erittäin kovasta kiireestä!” Kuusela hihkaisee kellarista. Firma onkin puuttunut jo vuoden aikana kiireeseen isolla kädellä. ”Tärkeimpiä voimavaroja onkin yritetty huoltaa ja muuttaa; lisää ompeluvehkeitä, parantunut varastonhallinta, enemmän työntekijöitä sekä lisää koulutusta kaikille” Kaartinen oikeasti toimitusjohtaa.
Mitä Kaartinen & Kuuselassa toivotaan sitten vuodelta 2023? ”Halutaan enemmän ja parempaa, mutta eniten haluan vielä paremmin voivan yrityksen!” Kaartinen toivoo voivansa lisätä firman hyvinvointia ja virkistyspäiviä, jo valitun tien tehostamiseksi. Kuuselan toiveet ovat myös selvät. ”Haluaisin, että saisin hyvän työharjoittelijan, jonka kanssa voitaisiin luoda jotain erittäin hyvää!” Kuusela uhkuu intoa tulevasta. Veijosen ja Puustin toiveet ovat selkeyden lisäksi myös yhtenevät. ”Me halutaan, et meille tulee hemmetin hyvä pikkujouluristeily!” Nuorimmaiset suuntaavat katseensa TikTok-tilinperustamisristelylle...
Ps. KaartisVeijos-kombinaattori on luvannut olla lauantaina 31.12.2022 töissä, joten mikäli tulee pakottava tarve vaatteille, niin tervetuloa!
Ihanaa uutta vuotta toivottaen,
Kaartinen & Kuuselan poppoo